Wat doet BlinkUp

Bijgaand kunt u lezen wat ik allemaal voor u kan doen. Heeft u andere wensen op het gebied van online of offline marketing, dan kunnen we samen bekijken hoe ik u daarmee van dienst kan zijn.

Marketingplan

U wilt graag uw naamsbekendheid vergroten. U wilt graag uw producten en/of diensten onder de aandacht van uw doelgroep brengen. U wilt zich onderscheiden van uw concurrenten. Dan is het belangrijk om allereerst een marketingplan op te stellen. Ik kan u hiermee helpen.

Allereerst ga ik de markt van uw bedrijf, product en/of dienst in kaart brengen.

Wie is de doelgroep ? Wat zijn hun kenmerken ? Hoe is de doelgroep het beste te bereiken ? Wie zijn uw concurrenten ?

Daarna gaan we samen het doel bepalen van de online marketing campagne. Ik kom met een voorstel over welke media het beste ingezet kunnen worden om de doelgroep te benaderen. Hierbij maak ik ook een tijdsplanning. Uiteraard gaan we kijken of dit alles binnen uw budget valt. En niet te vergeten, zorg ik voor een tussentijdse evaluatie. Zo kunnen we bekijken of het beoogde doel wordt gehaald.


Zoekmachine optimalisatie

Tegenwoordig zit ieder bedrijf online. Maar niet ieder bedrijf is goed vindbaar op het internet. U wilt graag met uw bedrijf een hoge ranking in de zoekmachine van Google. Dit is realiseerbaar door SEO en/of SEA te gebruiken.

SEO staat voor Search Engine Optimization en hierbij staat het optimaliseren en verbeteren van uw website of webshop centraal voor de vindbaarheid in de zoekmachine. Het gebruik van de juiste zoekwoorden in de tekst van uw website zijn hierbij essentieel. De organische zoekresultaten staan onder de betaalde zoekresultaten.

SEA staat voor Search Engine Advertising en daarin staat het adverteren in de zoekmachine centraal. De advertenties komen boven en onder de organische zoekresultaten te staan en hiervoor moet betaald worden. Google Adwords is het advertentieprogramma van Google.

Samen bekijken we de vindbaarheid van uw bedrijf op dit moment. We bespreken of de inzet van SEO en/of SEA uw vindbaarheid kan verbeteren. Ik help u dan bij dit vervolg traject.


Webteksten

Het is belangrijk dat u op uw website een goed en duidelijk verhaal heeft over uw bedrijf, uw producten en/of diensten. De boodschap moet uw doelgroep aanspreken. U wilt de interesse van uw doelgroep wekken met uiteindelijk het doel dat het klanten worden. Dit wordt ook wel content marketing genoemd. Ik kan de webteksten voor u schrijven.

Bedrijven hebben tegenwoordig wel een website, maar ze hebben weinig tijd om deze actueel te houden. Ik plaats voor u nieuwsberichten, acties, recente foto’s en dergelijke. Zo blijft uw website altijd up-to-date.


Social media

Social media wordt hoe langer hoe meer ook zakelijk ingezet om uw klanten op de hoogte te houden van de activiteiten van uw bedrijf. Via dit medium kunt u ook uw potentiële klanten bereiken. Het is een eenvoudige en relatief goedkope manier van reclame maken. En u kunt in een korte tijd veel mensen bereiken.

Er zijn diverse mogelijkheden om social media in te zetten zoals: Instagram, Facebook, LinkedIn, Snapchat, YouTube, WhatsApp, Pinterest en Twitter.

Samen gaan we bekijken via welke social media kanalen we uw doelgroep het beste kunnen bereiken. Ik plaats hier dan regelmatig een bericht op over uw bedrijf, uw producten en/of diensten. Daarnaast evalueer ik regelmatig de resultaten van de inzet van social media.

Social media is een medium dat voortdurend verandert. Ik volg voor u de ontwikkelingen op dit gebied en zorg dat u altijd volgens de laatste trends naar buiten treedt.


Nieuwsbrieven

Veel bedrijven willen hun klanten op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Dit doen zij door hun klanten een nieuwsbrief te sturen per email, ook wel Email marketing genoemd.

Als u regelmatig een nieuwsbrief aan uw klanten wilt sturen, dan kost dit veel tijd. Ik denk met u mee over welke informatie u in de nieuwsbrief kunt zetten. Ik schrijf vervolgens de teksten en verzorg de opmaak van uw nieuwsbrief. Met één druk op de knop wordt de nieuwsbrief naar uw klanten verstuurd.

Email marketing is ook een goed communicatiemiddel om nieuwe klanten te werven. Door een nieuwsbrief persoonlijk naar uw doelgroep te sturen, heeft u meer kans van slagen. Is uw nieuwsbrief zodanig interessant dat u hiermee bezoekers naar uw website trekt, dan heeft u er vast nieuwe klanten bij.


Foto's

Fotografie is mijn passie. Door middel van cursussen breid ik mijn vaardigheden steeds verder uit om de fijne kneepjes van dit mooie vak nog beter te leren.

Goede foto’s op uw website en social media zijn blikvangers. Hiermee trekt u gelijk de aandacht van uw (potentiële) klanten. Door steeds nieuwe foto’s te plaatsen op uw website, blijft deze actueel. Ik maak voor u met enige regelmaat foto’s en plaats ze op uw website. Dit geldt ook voor het maken en plaatsen van foto’s op social media. Zo neem ik u dit werk uit handen en kunt u zich focussen op uw core business.

 


Offline Marketing

In deze tijd blijven ook offline marketingactiviteiten een belangrijk middel om uw doelgroep te bereiken. Mensen lezen nog steeds bijvoorbeeld de krant of een tijdschrift. Ik kan u helpen met diverse werkzaamheden zoals:

  • schrijven van persberichten, artikelen en advertorials voor kranten en tijdschriften
  • contacten onderhouden met de pers
  • opstellen van teksten voor een folder of brochure
  • maken van advertenties en regelen voor plaatsing
  • organiseren/voorbereiden van beurzen
  • telefonische acquisitie

Neem gerust contact op