Portfolio

De afgelopen maanden heb ik mooie projecten mogen uitvoeren. De meeste werkzaamheden blijven steeds terugkomen. Zo houd ik regelmatig contact met mijn klanten. Onderstaand een aantal lopende projecten.

Mocht je vragen hebben of wil je vrijblijvend een afspraak maken, neem dan gerust contact op.

GroeiZaken Businesscoaching en Training

GroeiZaken werkt met een team van professionele coaches waarbij de ontwikkeling van mens en organisatie de rode draad is van hun activiteiten.

Inzet BlinkUp

Voor de nieuwe website van GroeiZaken heb ik de teksten geschreven en zorg ik dat de website up-to-date blijft. Ook heb ik voor hen een marketing/communicatieplan opgesteld. 


A3 Koel- en vriestechniek

A3 koel- en vriestechniek adviseert, ontwerpt, ontwikkelt, produceert en installeert professionele -maatwerk- installaties op het gebied van industriële en commerciële koel- en vriestechniek.

Inzet BlinkUp

Social media beheer is één van de werkzaamheden die ik voor hen uitvoer. Daarnaast onderhoud ik hun website.

 


Tukkers Catering

Tukkers Catering in Enter heeft een gevarieerde menukaart met streekgebonden en seizoensgerichte producten, 100% Twents met een passie voor koken.

Inzet BlinkUp

Allereerst heb ik voor Tukkers Catering een marketing/communicatieplan opgesteld. Op basis daarvan heb ik een strategie bepaald om de naamsbekendheid te vergroten. Ik verzorg voor hen de berichtgeving op de social media kanalen en houd de website up-to-date.


Businessclub Bij de Tijd

Businessclub Bij de Tijd is een club MKB ondernemers uit (de omgeving van) de gemeente Rijssen-Holten. Maandelijks organiseren zij evenementen waarbij de leden informeel bij elkaar komen om o.a. te netwerken.

Inzet BlinkUp

Up-to-date houden van de website en social media beheer. Ik ben momenteel actief in de commissie Marketing en Communicatie van deze businessclub.


All about Eve

All about Eve is een modezaak gespecialiseerd in de verkoop van kleding voor de lange vrouw met vestigingen in Rijssen en Waddinxveen.

Inzet BlinkUp

De Facebook pagina weer nieuw leven ingeblazen en social media beheer. PR en Communicatie werkzaamheden voor o.a. een modeshow, tv opnames voor het RTL4 programma Plezier & Passie en 25 jarig jubileum. Het ging hierbij om persberichten en social media.

 


Zandvoort verf en spuitapparatuur

Zandvoort verf en spuitapparatuur levert spuitapparatuur aan o.a. schilders, stukadoors, timmer- en metaalindustrie in heel Nederland. Daarnaast verkopen zij verf en aanverwante producten.

Inzet BlinkUp

Website herschreven en up-to-date houden. Social media beheer, voorbereiden beurs Hardenberg, email marketing en telefonische acquisitie.


Bed & Breakfast Erve Agter den Esch

Erve Agter den Esch is een sfeervolle Bed & Breakfast gelegen in het landelijke Markelo.

Inzet BlinkUp

Ik heb de nieuwe website gemaakt voor de eigenaren van deze Bed & Breakfast. Daarnaast heb ik de foto’s gemaakt die op hun website staan. Ieder jaargetijde zorg ik voor nieuwe foto’s en up-to-date informatie.


Schuitemaker Rijssen

Schuitemaker ontwikkelt, produceert en verkoopt landbouwwerktuigen. Ook levert het bedrijf machines op het gebied van gladheidbestrijding.

Inzet BlinkUp

In 2019 bestaat Schuitemaker 100 jaar. Ter gelegenheid hiervan wil het bedrijf een jubileumboek maken. Ik zal hier een grote bijdrage aan leveren in de vorm van research, interviews, teksten schrijven, foto’s maken en de opmaak van het boek.