Portfolio

De afgelopen maanden heb ik mooie projecten mogen uitvoeren. De meeste werkzaamheden blijven steeds terugkomen. Zo houd ik regelmatig contact met mijn klanten. Onderstaand een aantal bedrijven waar ik momenteel voor werk of waar ik projecten voor gedaan heb. Het betreft met name online marketing werkzaamheden, maar ook offline marketing werkzaamheden.

Mocht je vragen hebben of wil je vrijblijvend een afspraak maken, neem dan gerust contact op.

Landgoed Driebelterveld

Ik heb de website voor deze Bed and Breakfast geheel vernieuwd. De layout heeft een nieuwe look gekregen. Ik heb nieuwe teksten gemaakt en geplaatst evenals de foto’s.


Olistica Praktijk voor psychosomatische oefentherapie en oefentherapie Cesar

De website van Olistica heb ik een nieuwe frisse en moderne look gegeven. De layout is vernieuwd, de teksten zijn aangepast en de website is up-to-date gemaakt. Het is nu een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.


ZZP Hof van Twente

Sinds begin 2020 ben ik actief in de werkgroep ZZP Hof van Twente.

Werkzaamheden: opstellen marketing/communicatieplan, up-to-date houden website, social media beheer, acquisitie nieuwe leden, interviews leden.


Virtual lab 17 Rijssen

Telefonische acquisitie bij diverse doelgroepen van dit bedrijf.


Tukkers Culinair

Inmiddels heb ik diverse werkzaamheden verricht voor Tukkers Catering: opstellen marketing/communicatieplan, up-to-date houden van hun website, bedenken content en plaatsen hiervan op diverse social media kanalen, schrijven persberichten. Eind 2020 begint Tukkers een nieuwe groentezaak in Enter waarbij de bedrijfsnaam Tukkers Culinair wordt. Ik verzorg de communicatie voor de nieuwe winkel op de website en social media.


All about Eve, mode voor de lange vrouw

All about Eve was mijn eerste klant en is dit nog steeds. Afgelopen jaren heb ik mooie projecten voor dit bedrijf mogen doen: Facebookpagina nieuw leven ingeblazen, social media beheer, communicatie rondom 25-jarig bestaan, persberichten opstellen en contact met kranten. Zelfs deelgenomen aan de tv opnames van het RTL4 programma Plezier & Passie.


A3 Koel- en Vriestechniek

Voor A3 Koel- en Vriestechniek voer ik al geruime tijd diverse online marketing werkzaamheden uit: up-to-date houden van hun website, social media beheer, meedenken met nieuwe huisstijl/website, opstellen teksten voor vacatures.


Drive Kiwi Haaksbergen

Opstellen van een blog voor hun website en social media kanalen.


Ilse Homan Professional Organizer + Budgetcoach

Voor Ilse Homan heb ik een aantal teksten geschreven voor haar website en deze vervolgens ook geplaatst. Daarnaast heb ik tips en adviezen gegeven voor kleine aanpassingen aan haar website die doorgevoerd zijn.


GroeiZaken Businesscoaching + Training

Ik heb de teksten voor de website van GroeiZaken gemaakt en geplaatst. Ook heb ik een marketing/communicatieplan voor hen opgesteld en een marketingkalender gemaakt met tips en adviezen voor content op hun social media kanalen.


Businessclub Bij de Tijd

Voor deze businessclub houd ik de website up-to-date en zorg ik voor content en plaatsing van berichten op hun social media kanalen. Inmiddels zit ik ook in de commissie Marketing en Communicatie.


Zandvoort verf en spuitapparatuur

Diverse online marketing werkzaamheden: website up-to-date, social media beheer, opstellen mailingen en verzenden in MailChimp. Daarnaast voorbereiden beurs en telefonische acquisitie.


Bed and Breakfast Erve Agter den Esch

Maken van een nieuwe website voor deze bed and breakfast inclusief de foto’s.


Schuitemaker Machines

Het maken van een jubileumboek waarvoor een aantal interviews zijn gehouden.