Portfolio

De afgelopen maanden heb ik mooie projecten mogen uitvoeren. De meeste werkzaamheden blijven steeds terugkomen. Zo houd ik regelmatig contact met mijn klanten. Onderstaand een aantal bedrijven waar ik momenteel voor werk of waar ik projecten voor gedaan heb. Het betreft met name online marketing werkzaamheden, maar ook offline marketing werkzaamheden.

Mocht je vragen hebben of wil je vrijblijvend een afspraak maken, neem dan gerust contact op.

Marb Consultancy

Een bedrijf dat werkt aan de leefomgeving van de volgende generatie. Samen werken zij aan een sterk buitengebied. Ik verzorg de nieuwsitems en een website die up-to-date is en blijft. Daarnaast begeleid ik hen met het social media beheer. 


Kleurrijk in de Hof

In de gemeente Hof van Twente wordt jaarlijks het evenement Kleurrijk in de Hof georganiseerd waarbij diverse culturen elkaar kunnen ontmoeten. Ik verzorg de PR en marketingactiviteiten voor dit kleurrijke evenement en help mee met de organisatie. 


Businessclub Bij de Tijd

 

Voor deze businessclub houd ik de website up-to-date en zorg ik voor content en plaatsing van berichten op hun social media kanalen. Binnenkort komt de nieuwe website online waarvoor ik de teksten heb geschreven. 


ZZP Hof van Twente

 

Sinds begin 2020 ben ik actief in de werkgroep ZZP Hof van Twente.

Werkzaamheden: opstellen marketing/communicatieplan, up-to-date houden website, social media beheer, acquisitie nieuwe leden, interviews leden en organiseren bijeenkomsten voor ZZP’ers in de Hof van Twente en omgeving. 


AAA Reclame

Voor dit mooie bedrijf heb ik een marketing- en communicatieplan opgesteld. Hiermee kunnen zij werken aan de groei van hun bedrijf. 


Landgoed Driebelterveld

Ik heb de website voor deze Bed and Breakfast geheel vernieuwd. De layout heeft een nieuwe look gekregen. Daarnaast heb ik nieuwe teksten gemaakt en geplaatst evenals de foto’s. 


Olistica Praktijk voor psychosomatische oefentherapie en oefentherapie Cesar

De website van Olistica heb ik een nieuwe frisse en moderne look gegeven. De layout is vernieuwd, de teksten zijn aangepast en de website is up-to-date gemaakt. Het is nu een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Jaarlijks zorg ik ervoor dat de website up-to-date is. 


Tukkers Culinair

 

Inmiddels heb ik diverse werkzaamheden verricht voor Tukkers Catering: opstellen marketing/communicatieplan, up-to-date houden van hun website, bedenken content en plaatsen hiervan op diverse social media kanalen, schrijven persberichten en opstellen vacatureteksten. Eind 2020 begint Tukkers een nieuwe groentezaak in Enter waarbij de bedrijfsnaam Tukkers Culinair wordt. Ik verzorg de communicatie voor de nieuwe winkel op de website en social media. 


Zandvoort verf en spuitapparatuur

 

Diverse online marketing werkzaamheden: website up-to-date, social media beheer, opstellen mailingen en verzenden in MailChimp. Daarnaast voorbereiden beurs en telefonische acquisitie. 


Bed and Breakfast Erve Agter den Esch

Maken van een nieuwe website voor deze bed and breakfast inclusief de foto’s en jaarlijks up-to-date houden.