Portfolio

De afgelopen maanden heb ik mooie projecten mogen uitvoeren. De meeste werkzaamheden blijven steeds terugkomen. Zo houd ik regelmatig contact met mijn klanten. Onderstaand een aantal lopende projecten.

Mocht u vragen hebben of wilt u vrijblijvend een afspraak maken, neem dan gerust contact op.

Businessclub Bij de Tijd

Businessclub Bij de Tijd is een club MKB ondernemers uit (de omgeving van) de gemeente Rijssen-Holten. Maandelijks organiseren zij evenementen waarbij de leden informeel bij elkaar komen om o.a. te netwerken.

Inzet BlinkUp

Up-to-date houden van de website en social media beheer.

 


Zandvoort verf en spuitapparatuur

Zandvoort verf en spuitapparatuur levert spuitapparatuur aan o.a. schilders, stukadoors, timmer- en metaalindustrie in heel Nederland. Daarnaast verkopen zij verf en aanverwante producten.

Inzet BlinkUp

Website herschreven en up-to-date houden. Social media beheer, voorbereiden beurs Hardenberg, email marketing en telefonische acquisitie.


All about Eve

All about Eve is een modezaak gespecialiseerd in de verkoop van kleding voor de lange vrouw met vestigingen in Rijssen en Waddinxveen.

Inzet BlinkUp

De Facebook pagina weer nieuw leven ingeblazen en social media beheer. PR en Communicatie werkzaamheden voor o.a. een modeshow, tv opnames voor het RTL4 programma Plezier & Passie en 25 jarig jubileum. Het ging hierbij om persberichten en social media.

 


Bed & Breakfast Erve Agter den Esch

Erve Agter den Esch is een sfeervolle Bed & Breakfast gelegen in het landelijke Markelo.

Inzet BlinkUp

Ik heb de nieuwe website gemaakt voor de eigenaren van deze Bed & Breakfast. Daarnaast heb ik de foto’s gemaakt die op hun website staan. Ieder jaargetijde zorg ik voor nieuwe foto’s.


DTm Services

DTm Services, gevestigd in Nijverdal, bestaat uit De Nijverhal en De Transportmakelaar. De eerstgenoemde biedt zowel particulieren als bedrijven tijdelijke opslagruimte aan. De Transportmakelaar is een onafhankelijke logistieke begeleider.

Inzet BlinkUp

De website van dit bedrijf is door mij herschreven. De vindbaarheid in Google heeft bij het schrijven van de teksten een rol gespeeld. Verder heb ik me gericht op social media zoals Facebook.


Schuitemaker Rijssen

Schuitemaker ontwikkelt, produceert en verkoopt landbouwwerktuigen. Ook levert het bedrijf machines op het gebied van gladheidbestrijding.

Inzet BlinkUp

In 2019 bestaat Schuitemaker 100 jaar. Ter gelegenheid hiervan wil het bedrijf een jubileumboek maken. Ik zal hier een grote bijdrage aan leveren in de vorm van research, interviews, teksten schrijven, foto’s maken en de opmaak van het boek.