Portfolio

De afgelopen maanden heb ik mooie projecten mogen uitvoeren. De meeste werkzaamheden blijven steeds terugkomen. Zo houd ik regelmatig contact met mijn klanten. Onderstaand een aantal bedrijven waar ik momenteel voor werk of waar ik projecten voor gedaan heb. Het betreft met name online marketing werkzaamheden, maar ook offline marketing werkzaamheden.

Mocht je vragen hebben of wil je vrijblijvend een afspraak maken, neem dan gerust contact op.

Kulturhus Holten

Sinds 2 jaar is het voor zelfstandig professionals en ondernemers mogelijk om gebruik te maken van diverse ruimtes in het Kulturhus Holten, ook wel Meet in Kulturhus Holten genoemd. Het is een Seat2Meet locatie waarbij ZZP’ers, werknemers en studenten gratis flexwerkplekken worden aangeboden. Je betaalt niet met euro’s, maar met je kennis en je netwerk. Daarnaast kun je bij Meet in als bedrijf, vereniging of zelfstandig professional een ruimte huren die je per stoel per uur boekt.

Mijn taak is om door middel van online en offline marketing de naamsbekendheid van Meet in Kulturhus Holten te vergroten. Daarnaast help ik bij de organisatie van bijeenkomsten voor flexwerkers, ondernemers, studenten en de medewerkers van het Kulturhus om zo een community op te zetten.


Natuurbegraafplaats Het Wienerveeld

Een mooie en bijzondere opdracht, namelijk het maken van een website “nieuwe look” voor deze natuurbegraafplaats in Bentelo. Daarnaast plaats ik wekelijks berichten op hun  social mediakanalen.


De Koffiekaravaan Borne

Een prachtig bedrijf op het station in Borne. Zij zijn hét adres voor vers gebrande koffiebonen die zij zelf branden in hun microbranderij zodat je altijd verzekerd bent van verse koffiebonen. Ik mocht voor dit bedrijf een marketing- en communicatieplan opstellen. Daarnaast heb ik wekelijks berichten op hun LinkedIn pagina geplaatst om meer bekendheid te krijgen in de zakelijke markt.


Marb Consultancy

Een bedrijf dat werkt aan de leefomgeving van de volgende generatie. Samen werken zij aan een sterk buitengebied. Ik verzorg de nieuwsitems en een website die up-to-date is en blijft. Daarnaast begeleid ik hen met het social media beheer. 


Kleurrijk in de Hof

In de gemeente Hof van Twente wordt jaarlijks het evenement Kleurrijk in de Hof georganiseerd waarbij diverse culturen elkaar kunnen ontmoeten. Ik verzorg de PR en marketingactiviteiten voor dit kleurrijke evenement en help mee met de organisatie.


Businessclub Bij de Tijd

Voor deze businessclub houd ik de website up-to-date en zorg ik voor content en plaatsing van berichten op hun social media kanalen. Daarnaast heb ik de teksten voor hun nieuwe website opgesteld en geplaatst.


ZZP Hof van Twente

Sinds begin 2020 tot begin 2024 ben ik actief geweest in de werkgroep ZZP Hof van Twente.

Werkzaamheden: opstellen marketing/communicatieplan, up-to-date houden website, social media beheer, acquisitie nieuwe leden, interviews leden en organiseren bijeenkomsten voor ZZP’ers in de Hof van Twente en omgeving.


Landgoed Driebelterveld

Ik heb de website voor deze Bed and Breakfast geheel vernieuwd. De layout heeft een nieuwe look gekregen. Daarnaast heb ik nieuwe teksten gemaakt en geplaatst evenals de foto’s. 


Olistica Praktijk voor psychosomatische oefentherapie en oefentherapie Cesar

De website van Olistica heb ik een nieuwe frisse en moderne look gegeven. De layout is vernieuwd, de teksten zijn aangepast en de website is up-to-date gemaakt. Het is nu een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Jaarlijks zorg ik ervoor dat de website up-to-date is.