Over mij

Mijn naam is Anneke Nijkamp. Ik ben afgestudeerd aan de HEAO en heb inmiddels 25 jaar werkervaring opgedaan in met name commerciële en marketing functies in het bedrijfsleven. Dit met veel plezier. Commercie en ondernemen zit in mijn genen. Ik liep al een tijdje rond met het idee om een eigen bedrijf te beginnen. Op 1 juli 2017 heb ik dan ook de stoute schoenen aangetrokken en ben BlinkUp gestart. De eerste paar maanden heb ik nog een parttime baan gehad naast mijn bedrijf.  Vanaf januari 2018 werk ik volledig als ondernemer.

Mijn kennis en ervaring op marketing en commercieel gebied wil ik graag inzetten om jou te helpen je bedrijf op de kaart te zetten en te houden.

Mijn kernwaarden zijn een prettige samenwerking, heldere communicatie en wederzijds vertrouwen. Hierbij staan uiteraard jouw wensen altijd voorop.